Team

Jeroen

van Oostveen

Co-founder &

ondernemer

Jeroen noemt zichzelf graag ‘creatief pragmatist’. Zijn motto: “don’t take anything for granted; there’s always a way to improve”. Hij vindt het erg leuk om eenvoudige oplossingen te verzinnen bij complexe problemen. Jeroen is de ‘geestelijk vader’ van Charity Wallet.

jeroen@charitywallet.com

Jean-Pierre

Joos

Co-founder &

ondernemer

Jean-Pierre is een gedreven internet ondernemer met een ‘360°’ blik en gevoel voor marketing. Hij wil, onder andere door Charity Wallet, de wereld veranderen en beter maken. Daarnaast is hij projectleider bij Quiet – platform tegen armoedebestrijding.

jp@charitywallet.com

Wouter

Abee

Co-founder &

Manager

Wouter is van oorsprong een creatieve en oplossingsgerichte jurist die zich nu focust op management. Hij is een prettige naturel netwerker en misschien wel een wereldverbeteraar met een idealistische inslag. Hij kan dit allemaal kwijt in het Charity Wallet concept.

wouter@charitywallet.com

Michel

Oud

Co-founder &

ondernemer

Michel is sociaal betrokken, en draagt graag bij om de wereld voor iedereen een beetje beter te maken. Vanuit zijn sociale betrokkenheid en ondernemerschap, heeft Michel aan de basis gestaan van het Charity Wallet concept.

michel@bureauoud.nl

Johan

van der Wijk

Web developer &

ondernemer

Al meer dan 15 jaar ontwikkelt en onderhoudt Johan van der Wijk als consultant websites en webapplicaties. Zijn klanten komen uit het midden- en kleinbedrijf.

johan@vanderwijk.nl