WereldOuders

1,00

WereldOuders biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken. Naast familiehuizen zet WereldOuders ook educatieve en medische projecten op voor de hele gemeenschap.

Donatiebedrag
 
Slogan WereldOuders

"Geeft kinderen in Latijns-Amerika een thuis"

WereldOuders is partner van de internationale organisatie Nuestros Pequeños Hermanos (NPH), die sinds 1954 projecten opzet voor thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. Naast familiehuizen worden voor de gemeenschap ook medische, educatie en werkgelegenheidsprojecten opgezet.

WereldOuders is één van de elf fondsenwervende kantoren voor NPH en opereert vanuit haar kantoor in Hilversum. De stichting bestaat uit zeven betaalde medewerkers, waarvan de meeste parttime zijn verbonden aan de organisatie. Ook wordt WereldOuders ondersteund door vrijwilligers.

Wereldwijd leven miljoenen kinderen op straat in grote armoede. Latijns-Amerika heeft het grootste aantal straatkinderen, bijna de helft van het totaal aantal straatkinderen in de wereld woont daar. Ze moeten het vaak stellen zonder de zorg van hun ouders, lijden honger, hebben geen dak boven hun hoofd en gaan niet naar school. WereldOuders geeft deze kinderen weer een thuis en een toekomst. Hierbij hanteert WereldOuders altijd de volgende kernwaarden: persoonlijk, structureel en lokaal.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “WereldOuders”

Telefoon035 - 626 4578
E-mail adresinfo@wereldouders.nl
Websitewww.wereldouders.nl
Oprichtingsdatum28/08/1991