War Child

1,00

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber. Angstig. Agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn.

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. We helpen ze met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen, het weer contact durven maken met andere mensen en het opbouwen van zelfvertrouwen.

We zorgen ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En creëren een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Dat doen we wereldwijd. Van Colombia tot Afghanistan. Niet omdat we dat zo leuk vinden. Maar omdat die kinderen daar recht op hebben.

Donatiebedrag
 
Slogan War Child

" Help War Child de oorlog uit een kind te halen"

War Child wil een blijvende impact hebben op het leven van kinderen en jongeren in conflictgebieden. Onze focus ligt op psychosociale hulp, in combinatie met onderwijs en bescherming. Wij geloven in de kracht van kinderen. We helpen kinderen om die kracht (weer) te vinden. Op een creatieve, bevlogen manier.

We beschermen kinderen tegen geweld. We helpen kinderen om krachtiger in het leven te staan. Door hun zelfvertrouwen op te bouwen, sociale vaardigheden te ontwikkelen, en een positieve blik op de toekomst. Daarbij zorgen we dat kinderen zo veel mogelijk een stem krijgen in beslissingen die hen raken.

 

War Child is een onafhankelijke, onpartijdige, niet-gouvernementele organisatie.
Ons doel: positieve en blijvende verandering brengen in de levens van kinderen en jongeren in conflictgebieden. Wij helpen kinderen ongeacht hun godsdienst, etniciteit, sociale achtergrond of sekse.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “War Child”

Telefoon020 - 422 7777
E-mail adresinfo@warchild.nl
Websitewww.warchild.nl
Oprichtingsdatum01/10/1995
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download