Vogelbescherming Nederland

1,00

De Vogelbescherming komt op voor vogels en natuur.

Wereldwijd worden duizenden vogels en natuurgebieden bedreigd. Samen met onze BirdLife Partners in andere landen werken wij op internationaal niveau aan structurele oplossingen, die goed zijn voor mens en natuur.

Belangrijke vogelgebieden als Waddenzee, Zeeuwse Delta, IJsselmeer en tal van kleinere natuurgebieden zijn van levensbelang voor vogels. Bescherming en herstel van deze gebieden is een topprioriteit voor Vogelbescherming.

Vogelbescherming werkt aan een vogelvriendelijk platteland, stimuleert bewoners om van hun tuin een vogelparadijs te maken en de Vogelbescherming ontwikkelt speciale programma’s gericht op vogelsoorten waar het slecht mee gaat.

Donatiebedrag
Categorieën: ,
 
Slogan Vogelbescherming Nederland

" Passie voor vogels hart voor natuur"

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.

Een wereld zonder vogels is ondenkbaar. Vogels zijn een wezenlijk onderdeel van de natuur. Met veel vogelsoorten gaat het echter slecht. In de wereld leven 10.000 vogelsoorten, waarvan maar liefst één vijfde in hun voortbestaan wordt bedreigd. Door vogels te beschermen helpt Vogelbescherming mee de natuur in stand te houden. Daarmee dragen we bij aan een leefbare wereld.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Vogelbescherming Nederland”

Telefoon030 - 693 7799
E-mail adresinfo@vogelbescherming.nl
Websitewww.vogelbescherming.nl
Oprichtingsdatum01/01/1899
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download