VluchtelingenWerk Nederland

1,00

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. Hoe brengt VluchtelingenWerk deze missie in de praktijk? Dat lees je op onderstaande pagina’s.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan VluchtelingenWerk Nederland

"VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland"

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. Onze visie: in de periode 2010-2015 moeten vluchtelingen meer juridische en maatschappelijke veiligheid vinden en moet Nederland meer bijdragen aan het oplossen van grote vluchtelingencrises.

In de periode 2010-2015 moeten vluchtelingen meer juridische en maatschappelijke veiligheid vinden en moet Nederland meer bijdragen aan het oplossen van grote vluchtelingencrises.

In haar werk stelt VluchtelingenWerk zowel de rechten als de behoeften en capaciteiten van vluchtelingen centraal. VluchtelingenWerk wil zelf ook de situatie aan de Europese buitengrenzen en in regio’s van herkomst actiever gaan volgen en wordt daardoor mede een internationaal opererende organisatie. Dit is de ambitieuze agenda van VluchtelingenWerk voor de komende periode.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “VluchtelingenWerk Nederland”

E-mail adresinfo@vluchtelingenwerk.nl
Websitewww.vluchtelingenwerk.nl
Oprichtingsdatum19/01/1979
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download