Villa Pardoes

1,00

Villa Pardoes verzorgt kosteloos een onvergetelijke vakantie voor ernstig zieke kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit Nederland en Vlaanderen. Het hele gezin beleeft er een onbezorgde week, want natuurlijk zijn ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s ook van harte welkom.
De 8 themahuisjes zijn helemaal ingesteld op de wensen van kinderen en in en rond de Villa is van alles te beleven. Bij Villa Pardoes draait het om plezier! Een week lang doen wat je leuk vindt, ontdekken waar je goed in bent, met het gezin ontspannen en nieuwe vrienden maken.

Donatiebedrag
 
Slogan Villa Pardoes

"... daar vergeet je álles"

In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Met ridders. Met Barbie. De sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Villa Pardoes bestaat uit acht ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale ruimte. Het gebouw heeft de vorm van een slakkenhuis. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Villa Pardoes”

Telefoon0416 - 387 222
E-mail adresinfo@villapardoes.nl
Websitewww.villapardoes.nl
Oprichtingsdatum29/01/1999
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download