UAF

1,00

Sinds 1948 steunt Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF hoger opgeleide vluchtelingen bij hun studie en het vinden van een baan op niveau. Veel vluchtelingen studeerden en behaalden hun diploma al in het land van herkomst. De diploma’s van deze artsen, ingenieurs, juristen, economen en vele anderen worden hier niet erkend. Daarom is opnieuw studeren hun enige kans om zich te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Dit vergroot ook hun maatschappelijke bijdrage.

Donatiebedrag
 
Slogan UAF

"Studie en werk voor hoger opgeleide vluchtelingen"

Het UAF ondersteunt hoogopgeleide vluchtelingen bij het realiseren van een passende maatschappelijke positie. Wij begeleiden hen bij hun studie en bij het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten. Ook bepleiten wij de belangen van hoogopgeleide vluchtelingen bij publiek, pers, politiek, overheid en onderwijsinstellingen. Wij baseren onze activiteiten op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

Veel vluchtelingen hebben al een studie afgerond in hun land van herkomst. De diploma’s van deze artsen, ingenieurs, juristen economen en vele anderen worden hier echter niet erkend. Daarom is opnieuw studeren of bijscholen vaak noodzakelijk om in Nederland een nieuw leven op te bouwen.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “UAF”

E-mail adresinfo@uaf.nl
Websitewww.uaf.nl
Oprichtingsdatum06/07/1948
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download