Spieren voor spieren

1,00

Ieder kind met een spierziekte verdient spierkracht en dus spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. We willen niet alleen de beste behandeling, maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap geven: bij kinderen met een spierziekte en hun families een lach op het gezicht toveren en ze even niet aan alle beperkingen laten denken.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan Spieren voor spieren

"Gezonde spieren voor zieke spieren"

Stichting Spieren voor Spieren wil alle 600 spierziekten de wereld uit hebben. Het ultieme is de Stichting overbodig maken, maar dat is een lange termijn gedachte. Met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland zorgt de Stichting voor een betere kwaliteit van leven en biedt de Stichting kinderen met een spierziekte en hun gezin een beter toekomstperspectief. De missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

De Stichting vindt dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Om kinderen spierballen te kunnen geven, moet men begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe er toegewerkt kan worden naar gerichte oplossingen. Dat doet de Stichting door structureel onderzoek te financieren. Door een community op te zetten en met de inzet van topsporters begrip en bereidheid tot fondsenwerving te creëren. De Stichting wil niet alleen de beste behandeling, maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte realiseren. Daarom richt de Stichting kinder- en expertisecentra op en financiert ze de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Maar heel belangrijk is ook blijdschap. Waardoor kinderen met een spierziekte en hun families een keer niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Spieren voor spieren”

Telefoon020 - 261 1782
E-mail adresspieren@spierenvoorspieren.nl
Websitewww.spierenvoorspieren.nl
Oprichtingsdatum28/01/1998
Jaarverslag 2014 Download