Solidaridad

1,00

Solidaridad is een internationaal opererende maatschappelijke organisatie. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in de verduurzaming van productieketens. Samen met iedereen in de keten – van boer tot multinational – werken we aan eerlijke producten, die geen schade toebrengen aan mens of milieu en voor iedereen winstgevend zijn. Solidaridad werkt door 12 productieketens heen en is actief op 5 continenten, via 10 regionale kantoren.

Donatiebedrag
Categorie:
 

We brengen alle actoren uit de productieketen samen, van boer tot bedrijf, van arbeider tot consument. Met elkaar komen we tot innovatieve oplossingen die de productie verhogen, maar minder schade toebrengen aan mens en milieu. Zo maken we de overgang mogelijk naar een duurzame economie, waarin iedereen – man of vrouw, arm of rijk – een bijdrage kan leveren. Met maximale voordelen voor ons allemaal.

Wij geloven in een wereld waarin het evenwicht tussen productie en consumptie zo in balans is, dat iedereen voldoende te eten heeft. Wij geloven dat dit kan op een manier waarbij we respect hebben voor elkaar, voor de aarde en voor de generaties die na ons komen.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Solidaridad”

Telefoon030 - 272 0313
E-mail adresinfo@solidaridad.nl
Websitewww.solidaridad.nl
Jaarverslag 2013 Download