Simavi

1,00

Simavi werkt samen met lokale organisaties aan de structurele verbetering van de gezondheid van mensen in ontwikkelingsgebieden. Want door mensen in de meest kwetsbare gebieden een gezonde basis te bieden kunnen kinderen naar school en kunnen ouders een betere toekomst creëren voor zichzelf en hun familie. Zo kunnen we samen de vicieuze cirkel van ziekte en armoede doorbreken. Simavi. Iedereen een gezonde basis.

Donatiebedrag
 
Slogan Simavi

"Iedereen een gezonde basis"

We werken aan programma’s om de gezondheid van kwetsbare groepen mensen in Afrika en Azië structureel te verbeteren. De focus van ons werk ligt op thema’s die van levensbelang zijn voor mensen om een gezond leven te leiden: water, sanitaire voorzieningen (onder andere toiletten) en hygiëne (WASH) en seksuele en reproductieve gezondheid en rechten (SRHR). In onze programma’s helpen we mensen zelf hun rechten te realiseren. Onze lokale kennis garandeert dat de programma’s aansluiten bij de situatie van de gemeenschap. De behoeften, wensen en ideeën van de mensen zelf staan altijd centraal. Tegelijkertijd betrekken en trainen we diverse partners op verschillende niveaus, zoals overheden en de private sector. Zo zorgen we ervoor dat de systemen veranderen. En er betaalbare en gelijkwaardige basisvoorzieningen van goede kwaliteit beschikbaar komen. Die de gezondheid van mensen levenslang verbeteren.

Gezondheid is een eerste voorwaarde om uit armoede te komen. Alleen als mensen gezond zijn, kunnen zij naar school, werken en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. In veel kwetsbare gebieden in Azië en Afrika zijn helaas de basisvoorwaarden voor een gezond bestaan niet op orde. Logisch dus dat Simavi ervoor zorgt dat wél iedereen een gezonde basis krijgt en daar altijd op kan rekenen.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Simavi”

Telefoon023 - 531 8055
E-mail adresinfo@simavi.nl
Websitewww.simavi.nl
Oprichtingsdatum30/07/1925
Jaarverslag 2014 Download