Save the Children

1,00

Save the Children richt zich op het redden van levens en het redden van de dromen en de toekomst van kinderen. Medische zorg, goede voeding en voorlichting redden levens. Leren lezen en schrijven, maar ook leren over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid bieden kansen voor een betere toekomst.

Donatiebedrag
 
Slogan Save the Children

"Save the Children"

De programma’s van Save the Children komen zo veel mogelijk tot stand in samenwerking met de kinderen en hun omgeving. We vragen ouders, docenten, (locale) gemeenschappen en kinderen zelf om structurele oplossingen. We stimuleren hen om hun verantwoordelijkheid te nemen. Alleen zo kan ons werk optimaal aansluiten bij de locale behoeftes en kunnen we mensen motiveren om met ons mee te werken aan duurzame oplossingen.

De afdeling Programma’s is primair belast met de hoofddoelstelling: het verbeteren van leefomstandigheden van kinderen wereldwijd. Deze afdeling initieert en monitort alle programma’s. Daarnaast onderhoudt de afdeling het contact met de veldkantoren, die de werkzaamheden in de programmalanden uitvoeren, en de institutionele financiers.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Save the Children”

Telefoon070 - 338 4448
E-mail adresinfo@savethechildren.nl
Websitewww.savethechildren.nl
Oprichtingsdatum30/03/1981
Jaarverslag 2013 Download