Reumafonds

1,00

Alles waar het Reumafonds zich voor inzet, moet bijdragen aan genezing van reuma en/of aantoonbaar de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Om de kwaliteit van leven te verbeteren, financiert en/of organiseert het Reumafonds activiteiten voor patiënten, faciliteert het reumapatiëntenverenigingen, geeft het voorlichting en komt het op voor de belangen van mensen met reuma. Om te komen tot genezing financiert het Reumafonds onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar reuma. Tot slot werft het Reumafonds fondsen om zijn doelstellingen te kunnen bereiken.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan Reumafonds

"voor bijna 2 miljoen mensen met reuma!"

Het Reumafonds heeft zichzelf tot doel gesteld dat reuma te genezen moet zijn. Totdat die genezing mogelijk is, zet het fonds zich elke dag in voor mensen die nu kampen met reuma. Kortom: het Reumafonds strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen.

Samen met weten- schappers, specialisten, health professionals, patiënten en de overheid wil het Reumafonds het gevecht tegen reuma voeren. De rol van het Reumafonds hierin is uniek: het fonds is de enige onafhankelijke partij die zich richt op de genezing van reuma.

Reuma grijpt dagelijks in op het leven van mensen; dit kan tot stilstand worden gebracht.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Reumafonds”

Telefoon020 - 589 6464
E-mail adresinfo@reumafonds.nl
Websitewww.reumafonds.nl/
Oprichtingsdatum26/10/1926
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download