Red een Kind

1,00

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. Dat doen wij vanuit de overtuiging dat elk kind een uniek geschenk van God is en er bij het opgroeien niet alleen voor hoort te staan.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan Red een Kind

"Red een Kind geeft kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen in Afrika en Azië kansen voor de toekomst"

Red een Kind investeert in de verbetering van de omstandigheden van gezinnen, binnen hun eigen dorp. Want daar zijn kinderen het meest bij gebaat. Als ouders meer gaan verdienen, opent dat de deur naar een betere toekomst voor hun kinderen. Marut uit India kan erover meepraten. Sinds zijn moeder een cursus kleding naaien heeft gevolgd, is er weer voldoende geld om hem naar school te laten gaan. Door een verbeterde omgeving kunnen kinderen weer kind zijn. Emebet uit Ethiopië spreekt uit ervaring. Sinds er door de mannen uit haar dorp een put bij de school is gebouwd, hoeft ze niet meer mee te helpen met water halen. Dat scheelt haar elke dag 15 liter water sjouwen en drie uur lopen.

Door te kiezen voor deze werkwijze, vergroot Red een Kind haar bereik: honderden dorpen. tienduizenden gezinnen, honderdduizenden kinderen. Want Red een Kind durft te kijken naar het grote geheel, geïnspireerd door Gods liefde en zijn grote plan met de wereld en tegelijk met oog voor dat ene kind.

Kansen voor kinderen vergroten. Daar zet Red een Kind zich voor in. Kinderen horen thuis bij hun familie en in hun dorp of stad. Als het kan dichtbij hun vader en moeder, broertjes en zusjes. Dat is de beste plek om op te groeien.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Red een Kind”

Telefoon038 - 460 4648
E-mail adresinfo@redeenkind.nl
Websitewww.redeenkind.nl
Oprichtingsdatum28/03/1968
Jaarverslag 2014 Download