Oranje Fonds

1,00

Het Oranje Fonds bevordert betrokkenheid in de samenleving. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Het Oranje Fonds wil enerzijds sociale samenhang en anderzijds sociale participatie bevorderen.

Donatiebedrag
 
Slogan Oranje Fonds

"Brengt ons bij elkaar"

In 2012 viert het Oranje Fonds zijn tienjarig bestaan. Tien jaar waarin het Fonds een eigen plek in de Nederlandse samenleving heeft verworven. Het Oranje Fonds bouwt daarmee voort op het werk van het Koningin Juliana Fonds, dat meer dan zestig jaar geleden ontstaan is in een tijd waarin letterlijk het weder opbouwen van Nederland centraal stond. Opbouwen doet het Fonds nog steeds, letterlijk en figuurlijk. Het Oranje Fonds bevordert de sociale cohesie in het Koninkrijk der Nederlanden. Het staat voor het verbinden van mensen en organisaties met elkaar.

Wij zien vele succesvolle, hartverwarmende voorbeelden waar diverse mensen bij elkaar komen, in wederzijdse uitwisseling en in wederzijds respect. Het Oranje Fonds ervaart telkens weer de positieve kracht van projecten, waarin mensen zich inzetten om ons land leefbaar en verdraagzaam te houden.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Oranje Fonds”

Telefoon030 - 656 4524
E-mail adresinfo@oranjefonds.nl
Websitewww.oranjefonds.nl
Oprichtingsdatum04/09/1948
Jaarverslag 2014 Download