NSGK Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind

1,00

NSGK ondersteunt kinderen en jongeren met een handicap en hun directe omgeving en streeft ernaar de maatschap- pij te beïnvloeden. Activiteiten die dat bevorderen zijn gericht op inclusie, empowerment, beeldvorming en toegankelijkheid. Ieder mens heeft recht om zelf regie te voeren over zijn of haar leven. Dat spreekt vanzelf.

Donatiebedrag
Categorie:
 

NSGK werft op structurele basis particuliere inkomsten. daarmee financieren we projecten en voeren zo onze missie uit. Dankzij de geweldige steun van tienduizenden donateurs, vrijwilligers en grote gevers maken wij jaarlijks honderden bijzondere en vernieuwende initiatieven mo- gelijk voor kinderen en jongeren met een handicap. Het feit dat we onafhankelijk zijn van subsidies van overheden versterkt onze autonome rol. De communicatie rondom fondsenwerving en doelstellingen maakt niet alleen ons werk mogelijk; het draagt ook bij aan een positieve beïn- vloeding van de beeldvorming over kinderen en jongeren met een handicap.

Het NSGK ideaal is een samenleving waarin mensen met en zonder handicap vanzelfsprekend samen leven en kinderen met en zonder handicap vanzelfsprekend samen spelen.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “NSGK Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind”

Telefoon020 - 679 1200
E-mail adresinfo@nsgk.nl
Websitewww.nsgk.nl
Oprichtingsdatum15/06/1950
Jaarverslag 2014 Download