Nierstichting Nederland

1,00

Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en ook écht blijven leven. Dat doen we niet alleen. Maar samen: met patiënten, vrijwilligers, donateurs, onderzoekers, professionals, ambassadeurs, bedrijven en vele anderen die het leven liefhebben. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan Nierstichting Nederland

"Leven gaat voor"

De Nierstichting zet alles op alles zodat mensen met een nierziekte in leven blijven en écht blijven leven.

De Nierstichting wil écht verschil maken en legt zich niet neer bij de status quo van nierpatiënten. Daarom willen we daadkrachtig en met lef optreden en resultaatgericht werken.

De Nierstichting maakt verbinding met anderen om ons werk te realiseren. We stimuleren actieve en duurzame betrokkenheid onder vrijwilligers, donateurs en patiënten. We zetten waar nodig de expertise en invloed in van professionals, zorgaanbieders, wetenschappers, bedrijven, media en overheid. De Nierstichting is optimistisch en gaat proactief te werk. We bepalen onze eigen agenda, nemen initiatief en jagen zaken aan.

De Nierstichting zet zich bezield in voor (potentiële) nierpatiënten en hun omgeving, en luistert naar de samenleving. Als organisatie zijn we open, toegankelijk en benaderbaar.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nierstichting Nederland”

Telefoon035 - 697 8000
E-mail adresinfo@nierstichting.nl
Websitewww.nierstichting.nl
Oprichtingsdatum18/05/1967
Jaarverslag 2014 Download