Net4kids

1,00

WE ZIEN

…ongelijkheid in de wereld. Ongelijkheid waar we als ondernemers iets aan kunnen doen. Ongelijkheid waar we deels verantwoordelijk voor zijn. Door onze rijkdom en kunde te delen kunnen we kansen creëren voor kinderen die anders nauwelijks mogelijkheden zouden hebben. En we geloven in sterke, gemotiveerde kinderen die kansen pakken.

 

WE ZIJN

… experts, maar ook en schaalvergroters en netwerkers. Experts op het gebied van projecten, en schaalvergroters omdat we onze best practices graag delen. Wij zijn de matchmaker tussen ondernemers die hun verantwoordelijkheid nemen, en kwalitatieve kinderhulp.

 

WE DOEN

… aan concrete kinderhulp, op een zakelijk verantwoorde manier – want net zoals jullie zien ook wij het nut van efficiency. Concrete kinderhulp, waar onze kinderen op lange termijn iets aan hebben.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan Net4kids

"Dé kinderhulporganisatie voor jouw onderneming"

“Alle kansarme kinderen een zelfstandige en onafhankelijke toekomst”

In deze wereld zijn te veel kinderen die geen keuze hebben. Geen kansen. Geen mogelijkheden. Geen uitzicht om hun situatie te verbeteren. Die kinderen wil Net4kids helpen. Met integrale, duurzame, concrete projecten op het gebied van opvang, scholing en gezondheidszorg. Om ze klaar te maken voor een toekomst vol vertrouwen.

Gelukkige kinderen zijn ónze toekomst.

Wij geloven dat:

  • Nog veel kinderen meer kansen nodig hebben.
  • De rol van ondernemingen daarbij beslissend is.
  • Duurzame & transparante kinderhulp de oplossing is.
  • Ondernemingen die dit begrijpen daar succesvoller van worden.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Net4kids”

Telefoon+31 (0)20 406 75 50
Websitewww.net4kids.org