Natuur & Milieu

1,00

Natuur & Milieu zet zich met hart en ziel in voor een duurzame en gezonde wereld. Samen met mensen, bedrijven en overheden willen wij het verschil maken met schone energie, slimme mobiliteit en gezond voedsel.

Donatiebedrag
Categorieën: ,
 

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen met een breed draagvlak in de samenleving voor milieumaatregelen van bedrijven en overheden het verschil kan worden gemaakt. De kern van onze strategie is daarom het zichtbaar maken, vergroten en richten van de steun voor milieumaatregelen van bedrijven en overheden (versnellen en verbinden). Ook willen we dat voor consumenten de duurzame keuze ook de beste en voordeligste keuze is.

Daarnaast zet Natuur & Milieu zich in voor het vormen van coalities die direct zijn gericht op het versterken van onze directe beïnvloeding. Samen met bedrijven en/of invloedrijke personen pleiten we voor een specifieke verandering.

Wij willen een grote bijdrage leveren aan het substantieel verbeteren van de natuur en het milieu.

Een wereld die rekening houdt met de belangen van anderen. Hier en elders. Nu en later. Kortom, een mooie en gezonde wereld. Wij werken aan duurzame ontwikkeling: schone energie, gezond voedsel en slimme mobiliteit. Dat doen we primair in Nederland. Maar ook, waar dat relevant en nodig is, in Europa en de rest van de wereld.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Natuur & Milieu”

Telefoon030 - 233 1328
E-mail adresinfo@natuurenmilieu.nl
Websitewww.natuurenmilieu.nl
Oprichtingsdatum1/6/1972
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download
Jaarverslag 2011 Download