Nationaal MS Fonds

1,00

Het Nationaal MS Fonds is de landelijke organisatie voor mensen met Multiple Sclerose (MS), een ziekte van het centrale zenuwstelsel die meer dan 16.000 mensen in Nederland hebben. De organisatie is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS. Het Nationaal MS Fonds is hierdoor een full service organisatie op het gebied van MS, waar zowel mensen met MS en hun naasten als MS professionals en geïnteresseerden terecht kunnen.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan Nationaal MS Fonds

"Bundelt de krachten in de strijd tegen multiple sclerose"

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren praktisch wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en motivator zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.

Het Nationaal MS Fonds gelooft in de kracht van mensen in beweging. We stimuleren mensen met MS om zowel fysiek als mentaal in beweging te blijven. Het in beweging brengen (en houden) van onderzoek, maatschappelijke bewustwording en het verbeteren van de kwaliteit van leven behoren ook tot die beweging.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nationaal MS Fonds”

Telefoon010 – 591 9839
E-mail adresinfo@nationaalmsfonds.nl
Websitewww.nationaalmsfonds.nl
Oprichtingsdatum28/10/1993
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download
Jaarverslag 2011 Download