Nationaal Fonds Kinderhulp

1,00

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 400.000 kinderen in ons land op in armoede. Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. Bijvoorbeeld door een tweedehands fiets, contributie voor de sportclub, een weekje kamperen of zwemles mogelijk te maken.

 

Donatiebedrag
 
Slogan Nationaal Fonds Kinderhulp

"Maakt geluk mogelijk"

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 400.000 kinderen in ons land op in armoede. Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. Bijvoorbeeld op het gebied van:
•alledaagse dingen, zoals een fiets of kleding;
•ontspanning, in de vorm van een dagje uit of vakantie, om even aan de ellende te ontsnappen;
•ontwikkeling, door sport, muziekles of een laptop voor school.

Hoewel de dingen die Kinderhulp geeft meestal eenvoudig zijn, helpt het wel een basis te leggen voor een gelukkig(er) leven. Dat doen we al sinds 1959.

400.000 kinderen in Nederland groeien op in armoede. Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Dankzij onze vrijwilligers en donateurs helpen wij jaarlijks zo’n 90.000 kinderen. Deze kwetsbare groep moet niet de dupe worden van financiële beperkingen of problemen in de gezinssituatie. Ze moeten gewoon kind kunnen zijn. Daarom maakt Kinderhulp al sinds 1959 geluk mogelijk. En als het aan ons ligt blijven we dit ook nog jaren doen!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nationaal Fonds Kinderhulp”

Telefoon057 - 061 1899
E-mail adresinfo@kinderhulp.nl
Websitekinderhulp.nl/
Oprichtingsdatum21/10/1959
Jaarverslag 2014 Download