Muziek Jong voor Oud

1,00

De Stichting Muziek Jong voor Oud organiseert sinds 2007
jaarlijks vele concerten en workshops in zorginstellingen en daarbuiten en begeleidt/ondersteunt jonge musici om hun eigen artistieke identiteit te ontwikkelen op kwalitatief hoog niveau. Daarnaast wil Muziek Jong voor Oud kwetsbare ouderen en burgers, kinderen en anderen op een laagdrempelige wijze laten deelnemen aan cultuur, waardoor beide partijen ook iets voor elkaar kunnen betekenen en met elkaar kunnen genieten van cultuur.

Donatiebedrag
 

Muziek Jong voor Oud is een bijzondere tak in het podiumkunstenlandschap van Nederland. Door de her- en erkenning van dit grote, vaak vergeten, publiek en door rekening te houden met de fysieke en psychische beperkingen, creëert MJvO talrijke nieuwe podia voor toptalent in Limburg en de Euregio. Hierdoor genieten duizenden, merendeel oudere en kwetsbare mensen van concerten, die ze anders niet meer zouden kunnen bezoeken en/of waaraan ze niet meer zouden kunnen deelnemen.

Muziek Jong voor Oud vindt het belangrijk om de behoeften uit de eigen leefomgeving te her- en erkennen, maar ook om uit te dagen!

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Muziek Jong voor Oud”

Telefoon06 - 50127810
E-mail adresinfo@muziekjongvooroud.nl
Website http://www.muziekjongvooroud.nl
Oprichtingsdatum20/12/2006
Jaarverslag 2014 Download