Miva

1,00

MIVA is in 1935 opgericht om missionaire werkers in het buitenland te ondersteunen met vervoer. Sindsdien zijn het vooral de opvolgers van de missionarissen, de lokale broeders en zusters, die een beroep doen op MIVA voor financiering.

Donatiebedrag
Categorie:
 

MIVA/oneMen gelooft in de kracht van het individu. Eén mens kan het verschil maken in het leven van velen. Daar- om steunt MIVA/oneMen lokale pioniers die zich inzetten voor hun eigen gemeenschap. Zij proberen de leefom- standigheden te verbeteren in hun land, met kleinschalige projecten die een grote impact hebben. Op allerlei terrei- nen: vrouwenrechten, mensenrechten, rechten van kinderen, onderwijs en gezondheidszorg.

MIVA zendt zelf geen mensen of materialen naar ontwikkelingslanden, en financiert uitsluitend de lokale aanschaf van concrete middelen: een terreinwagen, fietsen, motoren, een computer. Vervoer en communicatie zijn onmisbaar voor het werk van deze lokale ‘pioniers’. Zonder dat kunnen ze de mensen die hun hulp nodig hebben niet bereiken. Er is geen openbaar vervoer en de wegen zijn slecht.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Miva”

Telefoon076 - 521 7150
E-mail adresinfo@miva.nl
Websitewww.miva.nl
Oprichtingsdatum01/10/1935
Jaarverslag 2014 Download