ME/CVS-Stichting Nederland

1,00

Wij geven o.a. informatie over de ziekte ME, onderzoek- en behandelmethoden, en over de nieuwste ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied.

Verder strijden wij ervoor dat de ziekte ME erkend wordt als een ernstig invaliderende lichamelijke aandoening, zodat patiënten toegang krijgen tot onderzoeken, behandelingen en voorzieningen waar zij wel baat bij kunnen hebben, maar die momenteel niet vergoed worden.

Voor contacten met lotgenoten worden er op diverse plaatsen in het land huiskamerbijeenkomsten of Meetings gehouden. De toegang is vrij, lid of geen lid. Ook is er een Voor Mekaartjes-project en een buddy-project om patiënten uit hun isolement te halen.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan ME/CVS-Stichting Nederland

"De officiële Nederlandse patiëntenorganisatie voor mensen met het Chronisch Vermoeidheidsyndroom(ME/CVS)"

Nu u dit leest, liggen in Nederland ernstig zieke ME-patiënten dag en nacht in het donker, met vaak afschuwelijke pijnen. Zonder enige vorm van behandeling. En zonder erkenning van hun ziekte. Hoeveel is niet precies bekend. Maar van tienduizenden MEderlanders is het hele leven ingrijpend verstoord door ME. Wij willen dit veranderen.

De ME/cvs Vereniging is een patiëntenvereniging die de belangen behartigt van patiënten die lijden aan Myalgische Encefalomyelitis en van hun naasten.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ME/CVS-Stichting Nederland”

Telefoon035 - 621 1290
E-mail adresinfo@me-cvs-stichting.nl
Websitewww.mecvs.nl
Oprichtingsdatum17/10/1987
Jaarverslag 2014 Download