Make-A-Wish Nederland

1,00

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Donatiebedrag
 
Slogan Make-A-Wish Nederland

"Doe Een Wens Nederland"

Make-A-Wish Nederland heeft de ambitie te groeien, om zo in de toekomst nog veel meer liefste wensen te vervullen. Daarnaast zijn er ook steeds meer kinderen in Nederland die tot de doelgroep behoren. Met een groei in het aantal wensen is een stijging van de naamsbekendheid en groei van de structurele inkomsten onlosmakelijk verbonden.

Make‐A‐Wish Nederland wil nationaal en internationaal voortrekker zijn in het uitdragen van een vernieuwende visie op hoe je kunt omgaan met kinderen en jongeren die levensbedreigend ziek zijn. Die visie houdt in dat bij levensbedreigend zieke kinderen niet alleen de ziekte maar ook het kind aandacht moet krijgen. Op die manier wordt de eigen kracht van kinderen en jongeren aangewakkerd. Een eigen kracht die vaak onbewust door de omgeving wordt beperkt omdat zorgen, angst en ziekenhuisbehandelingen de boventoon voeren. Make‐A‐Wish Nederland versterkt die kracht door de liefste wens te vervullen.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Make-A-Wish Nederland”

Telefoon0348 - 408060
E-mail adresinfo@makeawishnederland.org
Websitewww.makeawishnederland.org
Oprichtingsdatum10/10/1989
Jaarverslag 2013 Download