Kinderpostzegels

1,00

Stichting Kinderpostzegels Nederland is een kinderhulporganisatie met als motto: 'voor kinderen, door kinderen'.

De jaarlijkse Kinderpostzegelactie is hiervan ons meest sprekende voorbeeld, het visitekaartje van de organisatie. Kinderen helpen met de actie andere kinderen. Met de opbrengst steunen we wereldwijd projecten waarin de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staat. Kinderpostzegels vindt het belangrijk kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij projecten. Omdat ook hier geldt: voor kinderen, door kinderen.

Donatiebedrag
 
Slogan Kinderpostzegels

"voor kinderen door kinderen"

Jaarlijks financiert Kinderpostzegels honderden projecten voor kwetsbare kinderen in Nederland en het buitenland. Kinderpostzegels vindt dat alle kinderen recht hebben op persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Kinderen behoren tot de meest kwetsbare groepen in de samenleving en hebben soms extra hulp en bescherming nodig. Met de steun van Kinderpostzegels krijgen ze de kans op te groeien tot evenwichtige volwassenen. Kinderen die gedwongen moeten werken, kunnen bijvoorbeeld naar school en kinderen zonder dak boven hun hoofd krijgen een thuis.

Kinderen zijn veerkrachtig en tegelijk kwetsbaar. Zij hebben behoefte aan en recht op ontwikkeling. Kinderpostzegels gelooft in de eigen kracht van ieder kind. Wij willen dat kinderen – ongeacht de situatie, plaats of omstandigheden waarin zij opgroeien – de kans krijgen het beste en het mooiste uit zichzelf te halen.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Kinderpostzegels”

E-mail adresinfo@kinderpostzegels.nl
Websitewww.kinderpostzegels.nl
Oprichtingsdatum31/05/1989
Jaarverslag 2013 Download