International Campaign for Tibet

1,00

In 2014 was het vijftien jaar geleden dat we met een handjevol mensen de Europese afdeling van International Campaign for Tibet (NSICT) begonnen. Wij zijn inmiddels een succesvolle mensenrechtenorganisatie die door de internationale gemeenschap en regeringen als betrouwbare en gelijkwaardige gesprekspartner wordt gezien.

Donatiebedrag
Categorie:
 

ICT heeft een aantal kernactiviteiten.

Bij nationale regeringen, parlementen, de EU en de VN wordt gelobbyd om de dialoog tussen de Chinese regering en de Dalai Lama te steunen over het recht op autonomie voor het Tibetaanse volk. ICT verzamelt, analyseert en publiceert informatie over schendingen van mensenrechten, het milieu en sociaal economische omstandigheden in Tibet. Deze informatie wordt gedeeld met politici, media, het algemene publiek en onze eigen donateurs.

De internationale gemeenschap wordt gemobiliseerd voor acties en campagnes, waaronder voor de vrijlating van Tibetaanse politieke gevangenen.

ICT werft fondsen voor economische steun aan Tibetanen in en buiten Tibet. Naast haar kernactiviteiten heeft ICT een aantal speciale programma’s, zoals Tibetan Outreach en Chinese Outreach.

International Campaign for Tibet is een onafhankelijke mensenrechtenorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van de mensenrechten en democratische vrijheden van het Tibetaanse volk.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “International Campaign for Tibet”

Telefoon020 - 330 8265
E-mail adresicteurope@savetibet.org
Websitewww.savetibet.nl
Oprichtingsdatum01/01/1900
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download