Human Rights Watch Nederland

1,00

Sinds de oprichting in 1978 heeft HRW een internationale reputatie opgebouwd op het gebied van onderzoek naar schendingen van mensenrechten. Onze researchers monitoren mensenrechtensituaties in meer dan 90 landen. HRW is vaak als eerste ter plekke om slachtoffers en ooggetuigen te interviewen.

Donatiebedrag
Categorie:
 
Slogan Human Rights Watch Nederland

"Tyranny has a witness "

Op basis van ons onderzoek geven wij een stem aan de slachtoffers van onderdrukking en stellen wij daders aansprakelijk. Onthulling – HRW onthult mensenrechtenschendingen en brengt feiten aan het licht die anders verborgen zouden blijven. Dagelijks publiceren wij persberichten, onderzoeksrapporten en concrete beleidsaanbevelingen. Verandering – Onze bevindingen en analyses kaarten wij aan bij invloedrijke actoren zoals de VN en het ICC, nationale overheden en de internationale media. Wij pleiten voor de vervolging van daders en eisen aandacht voor schendingen van mensenrechten.

Wij pleiten voor de vervolging van daders en eisen aandacht voor schendingen van mensenrechten. Ons werk vormt de grondslag van verregaande veranderingen in beleid, wetgeving en publieke opinie.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Human Rights Watch Nederland”

Telefoon020 - 520 5800
E-mail adrestammy.parrish@hrw.org
Websitewww.hrw.org
Oprichtingsdatum01/01/1978
Jaarverslag 2013 Download