Hulp aan Landgenoten in Indonesië

1,00

Stichting HALIN trekt zich het lot aan van arme, veelal zieke, voormalige landgenoten in Indonesië, die veelal als gevolg van de politieke ontwikkelingen na de Tweede Wereldoorlog buiten hun schuld in hulpbehoevende omstandigheden zijn geraakt.

Donatiebedrag
 

tichting HALIN trekt zich sinds 1955 het lot aan van nood lijdende voormalige landgenoten (warga nagara’s) in Indonesië, die veelal als gevolg van de politieke ontwikkelingen na de Tweede Wereldoorlog buiten hun schuld in hulpbehoevende omstandigheden zijn geraakt.

HALIN zorgt ervoor dat deze vergeten Nederlanders het hoofd nog enigszins boven water kunnen houden. De Stichting ondersteunt hen met een maandelijkse financiële bijdrage. In 2015 ca. 40 euro per maand met inbegrip van een vergoeding voor een ziektekostenverzekering.

HALIN heeft een netwerk van contactpersonen door heel Indonesië. Via deze vertegenwoordigers krijgen ruim 500 hulpbehoevenden ondersteuning.

Het exclusieve doel van HALIN is deze ondersteuning – uiteraard binnen haar financiële mogelijkheden – voort te zetten tot het einde.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Hulp aan Landgenoten in Indonesië”

Telefoon070 - 346 1285
E-mail adreshalin@hetnet.nl
Websitewww.Stichtinghalin.nl
Oprichtingsdatum13/06/1955
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download
Jaarverslag 2011 Download
Jaarverslag 2010 Download
Jaarverslag 2010 Download