Fonds Slachtofferhulp

1,00

Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers van misdrijven, ongevallen en rampen. Wij werven fondsen om de hulp aan slachtoffers te verbeteren en door te ontwikkelen. We investeren alleen daar waar het echt bijdraagt aan de verbetering van de positie van slachtoffers.

Het Fonds Slachtofferhulp wil dat de juiste hulp voor iedereen beschikbaar en vindbaar is. Wij financieren innovatieve projecten gericht op verbetering van toegang, kwaliteit en maatwerk van de hulpverlening. Ook organiseren we eigen activiteiten, zoals onderzoek, SlachtofferWijzer en noodhulp.

Donatiebedrag
 

Het Fonds Slachtofferhulp is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie voor slachtoffers. Het is onze opdracht om de positie van slachtoffers te verbeteren; voor ieder slachtoffer de juiste hulp. Wij werven middelen teneinde te kunnen investeren in de best mogelijke opvang voor slachtoffers en ons in te kunnen zetten voor de belangen van slachtoffers. We zijn gesprekspartner en samenwerkingspartner.

Slachtofferschap kan grote gevolgen hebben voor jezelf en voor de maatschappij. De juiste hulp, op het moment dat jij die nodig hebt, helpt die gevolgen te bestrijden. Door een combinatie van je eigen veerkracht én de juiste hulp kun je weer worden wie je was.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Fonds Slachtofferhulp”

Telefoon070 - 363 5936
E-mail adresinfo@fondsslachtofferhulp.nl
Websitewww.fondsslachtofferhulp.nl
Oprichtingsdatum01/09/1989
Jaarverslag 2013 Download