Fonds Psychische Gezondheid

1,00

Fonds Psychische Gezondheid streeft naar een samenleving waarin mensen niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch gezond zijn. Hiervoor is meer kennis en inzicht in psychische problemen nodig. Niet alleen over het ontstaan van psychische problemen, maar ook over hoe je ze kunt voorkomen en behandelen. Hiermee valt veel winst te behalen.

Donatiebedrag
Categorie:
 

Wij werken aan een samenleving waarin minder mensen psychische problemen hebben. En waarin iedereen met psychische problemen een goede en passende behandeling krijgt. Een samenleving waarin mensen zich niet schamen voor hun psychische problemen. Een samenleving die chronische psychiatrische patiënten een volwaardige plaats biedt.

Een goede psychische gezondheid is niet vanzelfsprekend. Iedereen krijgt in zijn leven, zelf of in zijn directe omgeving, te maken met psychische problemen. De gevolgen van psychische problemen kunnen van tijdelijke aard zijn, maar ook langdurig en ingrijpend. Langdurige en ingrijpende gevolgen hebben een grote impact op de samenleving: mensen raken uit het arbeidsproces of zijn thuis en op het werk verminderd inzetbaar.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Fonds Psychische Gezondheid”

Telefoon033 - 421 8410
E-mail adresinfo@fondspsychischegezondheid.nl
Websitewww.psychischegezondheid.nl
Oprichtingsdatum15/12/1949
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download
Jaarverslag 2011 Download