Dierenbescherming

1,00

De Dierenbescherming gaat bij haar belangenbehartiging uit van de eigen waarde van het dier, los van de nutswaarde die het dier voor mensen bezit. Dieren behoren met respect behandeld te worden als zelfstandige wezens met gevoelens, bewustzijn en integriteit. Daarnaast zijn vooral de gezondheid en het welzijn van het individuele dier van groot belang. Met dit uitgangspunt, de erkenning van de intrinsieke waarde of eigen waarde van dieren, komt de Dierenbescherming actief op voor de belangen van alle dieren.

Donatiebedrag
Categorie:
 

De Dierenbescherming heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. We beschermen dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving.

De Dierenbescherming heeft als visie dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier en ziet het als haar missie om dieren te beschermen door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Dierenbescherming”

Telefoon088 - 811 3000
E-mail adresinfo@dierenbescherming.nl
Websitewww.dierenbescherming.nl
Oprichtingsdatum25/08/1864
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download
Jaarverslag 2011 Download