Cordaid

1,00

Cordaid is een katholieke ontwikkelingsorganisatie die al een eeuw werkt aan armoedebestrijding en ontwikkelingshulp voor de allerarmsten. Cordaid creëert kansen voor de allerarmste, de kwetsbare en de uitgesloten mensen. Ongeacht hun religie of afkomst geven wij een stem aan elke wereldburger.

Donatiebedrag
Categorie:
 

Wij streven naar de transformatie van samenlevingen over de hele wereld naar rechtvaardige, open en duurzame gemeenschappen. Daarom opereert Cordaid internationaal en werkt consequent samen met lokale partijen aan ontwikkeling van onder af. Financiële innovatie en sociaal ondernemerschap kenmerken onze aanpak.

Wij streven naar een wereld waarin we onze Global Common Goods delen, met ruimte voor diversiteit en voor bloeiende gemeenschappen waarin mensen zich inzetten voor de kwetsbaren in de wereld.

In bloeiende gemeenschappen delen mensen waarden, belangen en een gemeenschappelijk doel. Bloeiende gemeenschappen zijn ruimtes waar mensen kunnen leven in waardigheid en veiligheid en met de vrijheid om zich uit te spreken. Zij hebben toegang tot hoogwaardige en betaalbare basisdiensten, zoals gezondheidszorg.

Een bloeiende gemeenschap biedt haar mensen mogelijkheden om hun potentieel te realiseren en deel te nemen aan het sociale, economische, culturele en spirituele leven.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Cordaid”

Telefoon070 - 313 6300
E-mail adrescordaid@cordaid.nl
Websitewww.cordaid.org
Oprichtingsdatum19/12/1996
Jaarverslag 2014 Download