CARE Nederland

1,00

We werken voor de allerarmsten. Voor die mensen die getroffen worden door natuurrampen, of conflicten. Wij strijden voor menselijke waardigheid en minder armoede. Wij zijn ervan overtuigd dat elk mens innerlijke kracht heeft. Een kracht om te herstellen na natuurrampen en conflicten, om bij tegenslagen kansen te zien.

We pakken de complexe oorzaken van armoede aan. En we gaan door waar anderen ophouden. Juist bij de allerarmsten. Op de allermoeilijkste plekken. Voor hen die het hardst geraakt worden bij natuurrampen en conflicten. Met slimme en werkende oplossingen die uitgaan van de kracht van mensen.

Donatiebedrag
Categorie:
 

CARE Nederland helpt de weerbaarheid van leefgemeenschappen, die kwetsbaar zijn voor natuurrampen en gewelddadige conflicten, te verhogen door het voorzien in noodzakelijke levensbehoeften en het bijdragen aan duurzame oplossingen.

CARE Nederland streeft naar een wereld van hoop, tolerantie en sociale rechtvaardigheid. Waarin armoede overwonnen is en waarin mensen in waardigheid en veiligheid met elkaar leven.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “CARE Nederland”

Telefoon070 - 310 5050
E-mail adresgeneral@carenederland.org
Websitewww.carenederland.org
Oprichtingsdatum02/12/1993