Brooke Hospital for Animals Nederland

1,00

Voor veel paarden en ezels is het leven afschuwelijk. De eigenaren van de dieren zijn straatarm en zijn druk met overleven en hebben dus geen aandacht voor hun paard of ezel. Met een netwerk van eigen mobiele teams en dierenklinieken geeft Brooke Hospital gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn.

Donatiebedrag
Categorie:
 

Onze missie is een structurele verbetering van het welzijn van de werkdieren van de allerarmsten. Naast het runnen van onze eigen kliniekcentra hebben wij partnerschappen met lokale hulporganisaties, waarmee we onze kennis delen. Ook investeert Brooke continu in de preventie van welzijnsproblemen bij werkdieren. De toegewijde Brooke-medewerkers zijn afkomstig uit het land zelf. Zij spreken de lokale taal en kennen de problematiek van binnenuit. Zodoende zijn zij in staat om het belang van dierenwelzijn over te dragen op diereigenaren, hoefsmeden, en andere belanghebbenden.

Door de leefomstandigheden van werkdieren te verbeteren, helpt Brooke ook de straatarme mensen die voor hun levensonderhoud van de dieren afhankelijk zijn. Onze dierenartsen en hulpverleners helpen jaarlijks honderdduizenden dieren.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Brooke Hospital for Animals Nederland”

Telefoon020 - 670 9229
E-mail adresinfo@brooke.nl
Websitewww.brooke.nl
Oprichtingsdatum19/08/1994
Jaarverslag 2012 Download