Bijbelvereniging

1,00

De Bijbelvereniging, voorheen de Nederlandse Gideons, plaatst gratis Bijbels op overnachtingslocaties, waaronder hotelkamers, vakantiehuisjes, ziekenhuizen, gevangenissen en schepen. De lezer kan zo zelf ontdekken wat de Bijbel te zeggen heeft.

Donatiebedrag
 

Diverse organisaties houden zich in Nederland bezig met Bijbelverspreiding. De Bijbelvereniging is daarin niet uniek. Haar werkwijze is echter wél uniek. De Bijbelvereniging verspreidt niet alleen de Bijbels, maar controleert ook of de Bijbels, na plaatsing, blijven liggen. Per jaar moet zo’n 8% van de geplaatste Bijbels worden vervangen. De boeken zijn meegenomen of niet meer toonbaar.
Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de Bijbels meegenomen worden. Niettemin heeft de Bijbelvereniging er geen moeite mee als mensen de hotel- of ziekenhuisbijbel meenemen om er thuis verder in te lezen. Graag wensen we de Bijbel in ieders handen!

Het doel van de vereniging is de verspreiding van het Evangelie zoals dit in de Bijbel – Gods Heilig Woord – is geopenbaard, opdat velen met dit Evangelie in aanraking komen en hun leven hiernaar richten.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bijbelvereniging”

Telefoon085 – 104 1714
E-mail adresinfo@bijbelvereniging.nl
Websitewww.bijbelvereniging.nl
Oprichtingsdatum28/01/1948
Jaarverslag 2014 Download