AMREF Flying Doctors

1,00

Wij geloven in Afrikaanse oplossingen voor Afrikaanse problemen. Amref-programma’s worden dus ontwikkeld en uitgevoerd vanuit Afrika zelf. Amref Flying Doctors is in 1957 opgericht en is uitgegroeid tot de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika. Nog steeds gebruiken we vliegtuigen om afgelegen gebieden te bereiken. Maar ons werk omvat inmiddels veel meer. Tegenwoordig richt Amref zich vooral op gezond blijven, door middel van voorlichting, opleiding en onderzoek. Daar waar de dokter niet komt, overbruggen we de afstanden naar de gezondheidszorg. Daarbij gebruiken we ook innovatieve methoden, zoals e- en mLearning.

Donatiebedrag
Categorie: Tag:
 

We richten ons op fondsenwerving en het creëren van draagvlak bij publiek en politiek. We ondersteunen Amref Health Africa (Amref in Afrika) bij haar werk om gemeenschappen mondig en sterk te maken en om duurzame gezondheidssystemen op te zetten. Zodat ook jonge vrouwen de gezondheid en zorg krijgen waar ze recht op hebben.

Onze inzet daarbij is verbindingen leggen, kennis delen en lobbyen. Daarbij gaan we uit van de behoeften, maar vooral van de eigen kracht van de Afrikaanse bevolking. Onze kernwaarden zijn openheid, integriteit en efficiëntie.

Amref Flying Doctors streeft naar een betere gezondheid voor kwetsbare jonge vrouwen in Afrika.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “AMREF Flying Doctors”

Telefoon071 - 576 9476
E-mail adresinfo@amref.nl
Websitewww.amref.nl
Oprichtingsdatum20/01/1969
Jaarverslag 2014 Download
Jaarverslag 2013 Download
Jaarverslag 2012 Download
Jaarverslag 2011 Download
Jaarverslag 2010 Download
Jaarverslag 2010 Download