ALS Nederland

1,00

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is eén van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Het bestaan van een genadeloze ziekte zoals ALS is in deze tijd van welvaart en voorspoed eigenlijk niet uit te leggen. Omdat ALS een zeldzame ‘weesziekte’ is, is het voor de farmaceutische industrie minder rendabel om hierin te investeren.

De noodzaak tot intensiever wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van ALS moet alle prioriteit krijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat met focus en samenwerking er betere oplossingen kunnen komen voor patiënten nu en in de toekomst.

Donatiebedrag
Categorie:
 

Stichting ALS Nederland wil bijdragen aan het vinden de oorzaak en daardoor ook mogelijk toekomstige behandeling, door het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar ALS én het creëren van een betere levenskwaliteit en zorg voor de huidige ALS patiënten en hun omgeving.

Het bestaan van een genadeloze ziekte als ALS in deze eeuw is onacceptabel. Stichting ALS Nederland is ervan overtuigd dat met focus en samenwerking er betere oplossingen kunnen komen voor patiënten nu en in de toekomst. De Stichting bestaat om het lijden door ALS te stoppen. ALS op de kaart (bekendheid genereren), ALS van de kaart (vinden van een oplossing voor de ziekte)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ALS Nederland”

Telefoon088 - 666 0333
E-mail adresinfo@als.nl
Websitewww.als.nl
Oprichtingsdatum01/01/2005
Jaarverslag 2014 Download