ADRA Nederland

1,00

Samen met haar partners zet ADRA Nederland zich in om een positieve verandering te realiseren voor mensen die in armoede leven. Wij doen dit niet alleen via de financiele ondersteuning van projecten maar ook door onze partners te trainen en te ondersteunen op het gebied van projectplanning, monitoring en evaluatie.

Donatiebedrag
 
Slogan ADRA Nederland

"Verander de wereld, leven voor leven (ongeacht religie, politieke achtergrond en etniciteit)"

Wij zetten ons in om de levens van mensen structureel te veranderen. Geïnspireerd op onze levensbeschouwelijke waarden en normen geven wij invulling aan de liefde voor onze naaste en het rentmeesterschap op aarde. ADRA Nederland biedt hulp in noodsituaties en verbetert op duurzame wijze de levensomstandigheden van mensen wereldwijd. Door samen te werken met vrijwilligers, partnerorganisaties, lokale ADRA vestigingen en lokale gemeenschappen dragen we structureel bij aan de zelfredzaamheid van mensen en gemeenschappen in rampgebieden en ontwikkelingslanden.

Een eerlijke wereld zonder sociaal economische ongelijkheid, zonder armoede. Een wereld waarin iedereen zichzelf en anderen in staat stelt om duurzaam in haar behoeften te voorzien. Dankzij haar sterke netwerk is ADRA Nederland in staat om op lokale behoeftes in te spelen en structureel succesvolle projecten uit te voeren.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ADRA Nederland”

E-mail adresinfo@adra.nl
Websitewww.adra.nl
Oprichtingsdatum16/04/1991
Jaarverslag 2014 Download